Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Nepozvali, syčáci, že ano?

2 0
možnosti
ZS

Asi bych s Vámi mohl souhlasit v tom, že novináři by se měli spíš zajímat o charitativní příspěvek téhle akce, než o to, co mají VIPKY na sobě a za kolik. S čím ale nesouhlasím, s Vaším názorem, že Tříska pojal tuto akci s nadhledem, když přišel v džínách a kostkované košili (údajně byl běhat a nestihl se převléct). Na tyhle akce je vždy předepsán dress code. Ještě jsem neviděl, že by třeba předávání Oskarů pojal významný herec či producent "s nadhledem" a dorazil jako vágus. Kdyby se na ples dostavil neoblíbený politik, to by bylo kritik, že přišel oblečen jako buran. Zřejmě si Tříska myslí, že všichni si sednou na zadek, když on je z tý Ameriky, a pro Brno je to dostačující "vohoz".

3 0
možnosti
MS

a jak víte že pan triska prisel na v džínách???? ze to psali v novinách???? Na te jedine fotografii nebylo videt ze by byl na plese ale nekde v prilehlích prostorach takze se vlastne nic nestalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Prof. MUDr. Miloš Janeček, CSc. je český lékař, ortoped - traumatolog, profesor v oboru chirurgie.

Vystudoval Lékařskou fakultu v Brně. Pracoval jako přednosta kliniky Traumatologie Lékařské fakulty Masarykovy Univerzity, ředitel Úrazové nemocnice Brno či jednatel Nemocnice Boskovice.

V roce 2008 byl zvolen do Senátu Parlamentu ČR, kde se stal předsedou Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku. Sledoval zejména zákony týkající se zdravotnictví a školství.

Je ženatý, má dvě dospělé děti.

 

Seznam rubrik