Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane senátore, přemýšlejte trochu. Klaus není soudce ani nemohl soudy ovlivňovat. Jako senátor byste měl vědět jak to funguje. Problém je, že soudy fungují špatně a proto každý rozumný člověk musí s amnestií souhlasit. A ty tužky si laskavě odpusťte. Sám sedíte na dvou židlích a pobíráte 2 platy. To se mi, jako daňovému poplatníkovi vůbec nelíbí.

0 0
možnosti

Ale amnestie byla přece udělená podle práva? Co se takhle pustit do svého poslance, aby zajistitl, že se žádné amnestie opakovat nebudou a dojde k jejich zrušení?

0 0
možnosti

S panem Klausem jsem zdaleka ne ve všem souhlasil, ale přesto jsem si ho vážil. Jeho amnestie (přesněji řečeno autoamnestie) a návrh na jmenování madam Vesecké na zástupkyni ombudsmana mně bohužel přesvědčilo, že jsem byl naivní idiot.

2 0
možnosti

S Veseckou tomu dal opravdu korunu...R^

0 0
možnosti

Pane profesore, co kdyby jste se taky zamyslel nad "kvalitní prací" naší justice a vymáhání  práva. Pracuje stejně mizerně jako náš celý státní aparát, nebo jste jiného názoru.

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Prof. MUDr. Miloš Janeček, CSc. je český lékař, ortoped - traumatolog, profesor v oboru chirurgie.

Vystudoval Lékařskou fakultu v Brně. Pracoval jako přednosta kliniky Traumatologie Lékařské fakulty Masarykovy Univerzity, ředitel Úrazové nemocnice Brno či jednatel Nemocnice Boskovice.

V roce 2008 byl zvolen do Senátu Parlamentu ČR, kde se stal předsedou Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku. Sledoval zejména zákony týkající se zdravotnictví a školství.

Je ženatý, má dvě dospělé děti.

 

Seznam rubrik